Magyar szenior úszásért
Dr. Regele Károly emlékdíj

2017
Zenke József

A magyarországi szenior úszásért végzett versenyszervezői és csapat vezetői munka elismeréséül. A hódmezővásárhelyi szenior úszó klub megszervezője, több mint egy évtizedig elnöke és a hódmezővásárhelyi szenior úszóversenyek elindítója és szervezője több éven keresztül.

2018
Regele Piroska

A díj névadójának lánya, a magyarországi szenior úszásért végzett fáradhatatlan versenyszervezői munka elismeréséül. A gyulai verseny a díj odaítélésének évében 48-ik alkalommal került megrendezésre. Gyula helység, a magyar szenior úszás bölcsője ahol dr. Regele Károly 1971-ben rendezte az első szenior úszóversenyt.

2019
dr. Rentka László

A magyar szenior úszás népszerűsítésében, verseny rendezésben és a szenior úszó közösség építése érdekében végzett munkájáért.

Szilváné Graffjódy Eszter

A több mint huszonöt éves egri szenior úszó csapat összefogásában, szenior úszó verseny rendezésben és a szenior úszó közösség érdekében végzett munkájáért.

2023
Kancsó János

A tótkomlósi egyesület alapításában, szervezésében, a szenior úszóversenyek rendezésében végzett önzetlen munkájáért, a szenior úszás népszerűsítése érdekében kifejtett tevékenységéért.

Juhászné Tóth Margit

A magyar szenior úszás szervezésében, versenyrendezésben végzett önzetlen munkájáért, a szenior úszás népszerűsítése érdekében kifejtett tevékenységéért.