Egy érdekes hátúszó rekord
néhány észrevétellel

Egy érdekes levélváltás!!----------Eredeti üzenet----------
Dátum: 2011. február 19., szombat, 13:30:01
Feladó: "Ákos Fábián"
Tárgy: Fw: hill taylor

Ha már így felhoztátok a témát bemutatnám a mai levelezésemet :)----- Forwarded Message -----From: "F, J" To: Ákos Fábián Sent: Saturday, February 19, 2011 12:20 PMSubject: Re: hill taylor
2011/2/19 Ákos Fábián akosf82@yahoo.com>
Tisztelt F. Úr!A mai napon a sportgézán megjelent cikkével kapcsolatban írnék Önnek. Sajnos a cikk egy tárgyi tévedésen alapul, ugyanis a verseny nem idén januárban, hanem még 2009 nyarán volt. Ha más nem, az árulkodó lehetett volna, hogy Taylor egy 1 éve hivatalos versenyen nem engedélyezett egész alakos technikai ruházatban úszott. Az eredeti video-t itt találja.

A kommentátor egyébként Garrett McCaffrey, aki kezdetben a floswimmingnek majd újabban a swimmingworldmagazine.com-nak dolgozik.

Egyébként a kizárás azért is járt volna, mert az érzékelő panel érintése előtt hasra fordult...Bízom benne, hogy csak pillanatnyi figyelmetlenségnek köszönhető, hogy a hangzatos és szenzációhajhász cikkhez gyűjtött sok anyag között nem tűnt fel a verseny tényleges időpontja és kétes aktualitása...Tisztelettel:

Dr. Fábián Ákos, hobbiúszó

Válasz:
Tisztelt Fábián Ákos!
Nincs mentségünk, de nem szándékos csúsztatásról van szó, csupán a netes folklór nem elég alapos tanulmányozásából vétettünk ordas hibát. Észrevételeit köszönjük.üdvözlettel F. J.Az úszás a térd helyzetéből végig háton fekvőnek tűnik, de a benyúlás után már a fal felé van arccal a sapkalevételnél... RL
Ui: Régen láttunk, Ákos! Vasárnap 1/2 10-től edzünk a Sportuszodában! (Meg hétfőn (20-21.30), kedden (19-20.30), szerdán (20-21.30) és pénteken 19-20.30) este!) 12 és 24 órás váltóúszásra készülünk. Meg 33 órásra.