Tisztelt Sportbarátaim!
Kedves Debreceni Szenior Úszó Klub tagok!

2011. augusztus 12-13-14-én rendezik meg a gyulai Várfürdő 50 m-es szabadtéri medencéjében a XLI. (a 41.) Országos Szenior Úszóbajnokságot, a Dr. Regele Károly Emlékversenyt.

Kérem, hogy nevezését mindenki minél előbb küldje el nekem! Javaslom reális nevezési idők megadását! A nevezéseket 2011. augusztus 5-én éjfélig kell továbbítanom a rendezőknek!

A hazai szenior úszóknak jelenleg két aktív honlapjuk van, ezek elérhetősége: www.magyar.sport.hu/uszas Nyitólapon a versenynaptár és a gyulai OB kiírása www.mszuosz.hu Menü Versenyek

A gyulai szenior OB kiírása mindkét honlapon szerepel, a levélhez is csatolom a kiírást. 14 egyéni versenyszámban lehet indulni a három nap alatt. Minden évben van, aki a pontverseny és egyéni ambíciói miatt menüt úszik, azaz valamennyi egyéni versenyszámban (és szükség esetén a váltókban is) rajthoz áll. A debreceni csapat tagjainak a hét egyéni szám feletti nevezés díját a Klub fizeti. Váltóinkban az indulás díjtalan és kötelező! A váltókat a helyszínen állítjuk össze Miklós Attila számítógépes javaslatából kiindulva. Kérem, hogy mindenki írja meg a nevezésével együtt, hogy váltóban 50 m-es távon milyen úszásnemben és milyen reális időeredménnyel vállalja a szereplést! (Frissítés híján Miklós Attila a régebbi adatbázis alapján dolgozik.)

Szállását mindenki szervezze! Akinek megfelel a szállás a Göndöcs Benedek Kollégiumban, annak az igényeit én továbbítom.

A szombati közös vacsorára a létszám miatt várom a jelentkezési szándék közlését! A vacsora 2800 Ft-ba kerül, a helyszínen az első versenynapon fizetendő.

Aki valamelyik versenyszámba benevez, arra a napra kap csak díjtalan uszodai (strandi) belépőt! A családi váltók nevezése és gyermek tagjainak felsorolása is lényeges ebből a szempontból!

Az egyéni számok nevezési díja 600 Ft számonként. A nem regisztrált versenyzőknél nem említ magasabb nevezési díjat a versenykiírás. A nevezési díj befizetési módját később közlöm.

Várom a nevezéseket! A kedvenc, saját versenyszámokon kívül javaslom, hogy naponta egy „kalandszámot” is vállaljatok! Például 200 m háton nem egy bajnoki címet nyertek már a bátran nevező debreceniek!

Bár idén nem Kerekes Sándor emlékszám a 200 m pillangó, hagyományból induljon el, aki bírja! Októberi Hajdúszoboszlói versenyünkre kerültek az emlékszámaink (Dr. Nagy Sándor Tibor, Gács Marcell és Dr. Kerekes Sándor emlékére).


Debrecen, 2010. július 21. Rentka László
a Debreceni Szenior Úszó Klub elnöke
mobil: 06 30 742 52 44
e-mail: rentkaszenior1@gmail.com