A Debreceni Sportuszoda avatásáról

Tisztelt Sportbarátaim!


Már csak hármat kell aludni, és a Debreceni Sportuszoda avató napjára ébredünk!

Kérlek Benneteket, hogy a B tervnek megfelelően (ha nem jelentkezik elég Debrecenen kívüli mix váltó, mi állunk a helyükre, de előzékenyen lemondunk erről, ha mégis befutnak) még néhányan ajánljátok fel úszásotokat és részvételi szándékotokat az avatóünnepségre!

Eddig Csongrád, Eger, a TEMPERO egyesület és Nyíregyháza jelzett mix váltót, az Újbuda Seniorból legalább egy fő, a Debrecenből indult és két olimpiát megjárt Balla Mária jön a versenyre. Még néhány szóló érdeklődő jelentkezett, akár debreceni váltótagnak.

A részletes programot a néhány órája elküldött 286/2006 számú körlevél tartalmazza. Csak együttes belépést fogadnak el a sportolói bejáratnál 13.20 és 13.30 között! Aki elkésett, mobilon hívjon!

Gyakorlatilag 13.20-tól 20 óráig tart a program. A részvétel egyben egy vagy két váltóban való indulást is feltételez! Az uszodában a 25 méteres medencében lehet melegíteni, és a két váltóúszás előtt és után a számunkra fenntartott helyen egyesületi pólóban és úszódresszben tartózkodunk (a vízilabda mérkőzésekre részben fel lehet öltözni, de az egyesületi póló maradjon! Tartalék póló lesz nálam!). Az átöltözés ne a magyar úszóválogatott szereplése alatt, hanem az után, a pályaátalakítás alatt történjen!
Csak nézőként jönni a mi szervezésünkben szinte lehetetlen, akinek ilyen igénye van, jelezze, de annak is versenyzőként kell bejönnie velünk!

A vasárnapi vízilabda döntőkre bejutni számunkra nincs lehetőség (televíziós közvetítés is lesz az eseményről!)

Csütörtökön (október 12-én) a 13 órakor kezdődő váltó próbaúszást végül nem ellenőrzik, de magunknak megtartjuk! Találkozunk 12.50-kor a Zákány utcai uszoda bejárat előtt, a program egy órás sem lesz.

Csütörtökön felderítjük a terepet, és lehetséges, hogy pénteken délután a lakossági próbaúszás alatt az új sportuszodát is kipróbálhatja a csapat!


Debrecen, 2006. október 11.

Tisztelettel
Dr. Rentka László
a Debreceni Szenior Úszó Klub elnöke

Mobil: 06-30-742-5244
e-mail: rentkaszenior@freemail.hu