Célegyenesben II.
B tervTisztelt Sportbarátaim!

A Debreceni Sportuszoda 2006. október 14-ei ünnepélyes átadásán a Debreceni Szenior Úszó Klub is részvételi lehetőséget harcolt ki magának. A lehetőséggel csak segítségetekkel, aktív közreműködésetekkel tudunk élni.

Kérlek Benneteket, hogy annak ellenére, hogy az uszodába való bejutás módja, a Klubunkból bejutók száma most sem ismert, álljatok rendelkezésre 13.30 – 16.00 óra között akár az Uszoda előtt (Zákány utca, Hadházi út sarok), hogy a 8 (vagy 16) szenior váltótagot (egy 8x50 m-es váltóban egy vagy két váltás a miénk, társaink a debreceni fiatal úszók, búvárúszók, triatlonisták, vízilabdázók), valamint az ezt követő mix vegyesúszó váltóban a

Szentjóbi Szabó Enikő (hátúszás)
Dr. Mechler Andrea (mellúszás)
Krasznai Róbert (pillangóúszás)
Puskás Pál (gyorsúszás)

összeállítású váltón kívül még legalább négy tartalék váltót is tartsunk készenlétben (az országos csapatok közül eddig két váltó nevezett)! Vész esetén bemutató jelleggel egy női és három férfi úszóból álló „mix” váltót is el tudok képzelni, vagy akár férfi váltót pl. pillangóúszásban, vagy négy idősebb debreceni csapattagot gyorsváltóban. Cél, hogy legalább nyolc pályát látványos úszással töltsünk meg! A rajtfejest nem vállalók csak hátúszó szerepkörről álmodjanak!

Aki tud, a 2006. október 12-ei, csütörtöki váltópróbára jöjjön a Debreceni Sportuszodába, találkozunk 12.50 perckor a Zákány utcai bejáratnál! (A vátóúszást be kell mutatnunk a rendezőknek és a többi egyesületnek!) Aki csütörtökön nem tud jönni, annak a szerdai és pénteki, a Tóth Árpád Gimnázium tanuszodájában tartandó 19 – 21 óra közötti edzésünkre jöjjön (jeggyel vagy bérlettel)!

Azok is jöjjenek, akik nem tudnak a szombati avatóversenyen részt venni, vagy szakmai biztatást kérnek a váltóba kerülést illetően!

Mutassuk meg erőnket a Debreceni Sportuszoda avató versenyén!

Debrecen, 2006. október 10.
Tisztelettel
Dr. Rentka László
a Debreceni Szenior Úszó Klub elnöke
Mobil: 06-30-742-5244
e-mail: rentkaszenior@freemail.hu

Visszajelzést kérek mindazoktól, akikre számíthatok a csütörtöki próbán és a szombati avatóversenyen!