Célegyenesben


Tisztelt Sportbarátaim!


A Debreceni Sportuszodával kapcsolatos szervezések a cél felé közelednek.

2006. október 7-én, szombaton 8 – 16 óra között ingyenes lakossági próbaüzem lesz. Javaslom, hogy próbáljuk ki az Uszodát! Én 8 órakor ott leszek.

2006. október 8-án, vasárnap szintén 8 – 16 óra között lehet úszni, erre a napra engedélyt kaptunk arra, hogy három pályán 2000 m-es időre úszást tartsunk. Feltételek: egyszerre 400 fő tartózkodhat az uszodában, utána nem engednek be mást. Valamennyi érdeklődő lakosnak le kell mérnünk az úszását. Hogy valóban úszhasson számos érdeklődő, a helyszínen az igényektől függően rövidebb távon is tervezek számukra mérést. A részvétel díjtalan!

Eddig kb. 10 egyéni jelentkezés futott be Klubunk tagjai közül, akik úsznának és néhány órát segítenének. Ennek négyszeresére és néhány állandó segítőre számítok!

Aki nem tud bejutni, hívjon mobilon, igyekszünk beléptetni!

2006. október 12-én, csütörtökön 13 órakor a Debreceni Sportuszodába hivatalos a Debreceni Szenior Úszó Klub tagsága (jöjjön, aki tud! A fiatalabb klubtagokat is várjuk!). A feladat: a váltóúszás elpróbálása. A debreceni 8x50 m-es váltókba váltónként egy vagy két szenior úszót várnak, valamint nekünk kell bemutatni, milyen egy mix vegyesúszó váltó. Ezen a próbán bárki részt vehet, nemcsak azok, akik a 2006. október 14-ei, szombati avatóversenyen úsznak!

2006. október 14-én a 14.30-kor kezdődő programtervet a Dr. Török Enikőnek és a más kluboknak írt, mellékelt levelem tartalmazza.

Bejutásunk az avató versenyre és a vízilabda mérkőzésekre erősen korlátozott (jelenlegi állás szerint Klubunk 10 belépőt kap, mellyel 20 fő léphet be az uszodába). Tekintettel a meghívott klubváltókra, újabb belépőket igényeltem.

Debrecen, 2006. október 6.


Dr. Rentka László
a Debreceni Szenior Úszó Klub elnöke
Mobil: 06-30-742-5244
e-mail: rentkaszenior@freemail.hu