Dr. Török Enikő
a MÚSZ Szenior Úszó Alszövetség elnöke
és valamennyi szenior úszó klub vezetője, tagjai részére

Tisztelt Sportbarátaim!

A Debreceni Sportuszoda ünnepélyes avatását 2006. október 14-én, szombaton tartják. A program 14.30-kor kezdődik a hivatalos ceremóniával (beszédek, szalagátvágás). Utána 8x50 m váltóúszásra kerül sor, melyen a helyi úszók, uszonyos úszók, vízilabdázók, szenior úszók, triatlonisták úszhatnak. 8 váltót terveznek (én 10-et javasoltam), minden váltóban egyszerre úsznának a szeniorok (egy vagy két főt delegálhatunk váltónként), ez 8 vagy 16 helyi szenior úszót jelentene (klubtagjaink száma 152).

Ezután 4x50 m-es mix vegyesúszó váltó következik. 8 vagy akár 10 váltót szeretnénk összeállítani az ország neves szenior úszóiból. Korcsoport megkötés nincs. A rendezők "világbajnokokat", olimpikonokat várnak a váltókba. Debrecen tervezett váltója: Puskás Pál (85 éves, idén kilencszer javított országos csúcsot, a 2007-es EB-re készül), Krasznai Róbert (66 éves, EB győztes és ezüstérmes váltótag, ötvenszeres szenior magyar bajnok), Mechler Andrea (44 éves) és Szentjóbi Szabó Enikő (40 éves), mindkét hölgy jelentős úszómúlttal rendelkezik. Kérjük a Klubokat, hogy akár teljes váltóval, akár jeles váltótagokkal minél előbb jelezzék részvételi szándékukat!
A váltók bemutatásához precíz írásos anyagot várnak (név, életkor, egyesület, konkrét sporteredmények).

A harmadik úszószám a jelen lévő magyar válogatott úszók váltója.
Ezután kb. 40 perces pályaépítés következik, mely alatt riportok készülnek a jelen lévő hírességekkel.
17.30-tól és 19 órai kezdettel a Vízilabda Magyar Kupa elődöntőit lehet látni. Hogy valóban lehet-e, az elválik, ugyanis a belépőkből csapatonként (értsd alatta: a szenior úszóknak összesen) 10-et szánnak. A meghívók két-két személyre szólnak. A szeniorok részére további belépőkért harcolunk, kérlek, jelezzétek, ki tartana rá igényt!
Aki szállást kér Debrecenben, jelezze!

Várom a minél előbbi jelentkezéseket!
Dr. Török Enikőt kérem, hogy ezt a felhívást továbbítsa minden szenior klubhoz és úszóhoz! Mint volt debreceni úszóra, Balla Marira külön számítunk! Aki tudja, értesítse az eseményről Dr. Gulyás Ákost, Dzvonyár Jánost, Nagy Józsefet, Csapó Krisztinát, Kovács Józsefet (a volt debreceni úszókat, akik sokra vitték).Debrecen, 2206. október 05.
Dr. Rentka László
a Debreceni Szenior Úszó Klub elnöke
Mobil: 06-30-742-5244
e-mail: rentkaszenior@freemail.hu