Tisztelt Sportbarátaim!

Aktuális hírek 2006. szeptember 24-én

A Nagyerdei Strand idei utolsó nyitvatartási napja szeptember 25-én, hétfőn lesz. Az idényzáró edzésre minden szenior klubtagot várok! Kezdés 17 órakor az 50 méteres medencében.

Utána a melegvizes medencében beszámolok a Debreceni Sportuszoda „száraz” bejárásának fejleményeiről. Ha még nem tudunk oda menni úszni, szerdától a Tóth Árpád Gimnázium tanuszodájában edzünk 19 órától.

A napokban Törös Lajos és Salamon Tibor ünnepelte születésnapját, az edzésen megköszöntöttük őket (pénteken Lajost, vasárnap Tibort), az eseményről készült fotók előbb-utóbb a honlapunkra kerülnek.

A mai, vasárnapi edzésen a „nagyon kemény mag” vett részt, így az edzés is keményre sikerült: 5x200 m vegyes vagy fordított sorrendű vegyes (gyors-mell-hát-pillangó), 10x100 m gyors vagy gyors-hát vagy teknőcös gyors vagy mell (Törös Lajos), a később jövő Batta Gyula kedvéért még 5x100 m (többünknek mellen), 500 m levezetés, 50 m mell Batta Gyula sikereiért, az első 41 mp volt, de nem hittük el (akkor a hat mp előnyt adó Rentka László 35 mp-et ment volna). Az ismételt úszásnál Batta Gyula 46,1 mp, Törös Lajos 40,6 mp.

Debrecen, 2006. szeptember 24.
Dr. Rentka László

Megismétlem egy korábbi levelemet, mert jelzések szerint nem jutott el mindenkihez, mint a korábbi, optimistább meghívó:
2006/9/22, dr. Rentka László >
>
> Tisztelt Sportbarátaim!
>
>
> Péntek délután választ kaptam 30-40 főt bejelentő uszoda bejárási kérelmemre: a hétfői "száraz" uszodabejárásra csak néhány szenior belépésére van most esély, ez egy csapatvezetői bejárás lesz. Ennek ellenére, aki szeretne jelen lenni, jöjjön a Hadházi utcára az uszoda elé 14 óra előtt 10 perccel. Sikertelen bejutás esetén aznap későbbi időpontban vagy néhány napon belül egy másik bejárási lehetőséget kérünk.
>
> Debrecen, 2006. szeptember 22., 16 óra 35 perc