Az egyéni eredmények értékelő programjának ismertetése

A szenior úszóknak a 25 és az 50 méteres medencében úszott eredményeit az eredmény elérésének évében érvényes világcsúcs százalékában értékelő program minden magyarországi szenior úszóra, akinek az eredménye az örökranglistában szerepel elkészít egy táblázatot, amelyben a versenyszámonként a képen látható értékek szerepelnek az itt látható formában. A képernyő felső részében kell beállítani a versenyző nevét és az évet, amelyre az értékelés történik.
A mind szűrő az összes feldolgozott eredményből a legmagasabb százalék értékű eredményt fogja figyelembe venni, míg az éves szűrővel az adott évben a legmagasabb százalékos értéket.
Egy lehetőség a program használatára a következő, a versenyző a mind választásával kezdené el használni a lekérdezést. Így megállapíthatná, hogy mely évben úszta a saját maga számára a legértékesebb eredményt bármelyik számban, tehát melyik százalék érték a legmagasabb. Utána tovább elemezhetné egy-egy évre az eredményeit, megvizsgálva (amennyiben rendelekezésére állnak az adatok) az akkori edzésmunkát, egészségi állapotot stb.

A 2.0-ás verzió 2023.09.16-án került használatba. A lekérdezési beállításokban az "Export" (Nem/Igen az alapértelmezett a Nem) kigyűjti a kiválasztott versenyzőre az összes nyilvántartott eredményt és ez letölthető lesz a felhasználó számítógépére pontos vesszővel elválasztott excel-be importálható állományba. Egy kis eltérés attól amit gondolunk a "Mind" beállítás esetén mindegyik eredmény közül a legértékesebb adat (az ami a profil készítőben is megjelenik!), egy bármilyen év kiválasztása esetén viszont minden eredmény lekérdezésre kerül.

Jó böngészést minden kedves úszótársunknak!

Készítette: Miklós Attila