A magyarországi szenior úszók közül az országos csúcsot elérők csúcs eredményeit lekérdező program

A program a magyarországi szenior úszóknak az 50 és 25 méteres medencében úszott országos csúcsait kérdezi le a versenyzők neve szerint mindkét medencére. A gördülő menüben kiválasztva a versenyző nevét a program listázza a csúcseredményeket. A listában az előző és a következő országos csúcs is szerepel (kivéve ha az úszott csúcs alapcsúcs vagy aktuális országos csúcs)!

A lekérdezőben az alapcsúcsot úszó versenyzők is szerepelnek. Ezek az idők sok esetben meg sem közelítik az azonos korcsoportban, azonos versenyszámban más versenyzők által egy későbbi időpontban teljesített időket. Mindazonáltal az adott időpontban országos csúcsok voltak ideig-óráig. Megjegyzés: A 25 méteres versenyszámokban úszott időkre nem tartunk nyilván országos csúcsot, a listában mégis benne maradt, mert nekem így egyszerűbb volt a feldolgozás.

A jelenleg érvényes országos csúcslistát Kripkó Zoltán (Miklós Attila segítségével) állítja össze és az MSzÚOSz honlapján megtekinthető.

Ha a listával kapcsolatban bármilyen észrevételetek vagy javaslatotok van, kérem írjátok meg az e mail címemre amattila@freemail.hu Az eredmények feldolgozása során igyekeztem körültekintően eljárni, hibalistákat készítettem, de minden bizonnyal maradhattak benne további hibák is. Ezért minden érintettől előre is elnézést kérek és ha jelzik felém természetesen javítani fogom.

Készítette: Miklós Attila